Yleinen

kotoilua

IMG_0644

 

 

KUN KAIKKI PYSÄHTYI 

°

 

 

 

…minulle alkoi kuulua enemmän hyvää.

 

 

olen nyt työskennellyt kotoota käsin noin kaksi kuukautta. nähnyt periaatteessa vain avopuolisoani päivittäin ja satunnaisesti hänen vanhempiaan tämän kahden kuukauden aikana. yllätykseksi olen huomannut, etten ole kaivannut ketään tai mitään. ei ole tullut tunnetta, että jäisin mistään paitsi, tai että tarvitsisin erityisen paljon muita ihmisiä tai erilaisia virikkeitä ympärilleni. elämä yksinkertaistettuna on tuntunut älyttömän hyvältä. on ollut enemmän tilaa aistia ja tuntea. en ihan ymmärtänytkään, kuinka ikävä minulla oli tyhjää tilaa ja näitä levon tunteita. 

olen myös huomannut, että kaiken tämän keskellä minusta ja avopuolisostani on tullut vielä läheisempiä. olemme oppineet ja opetelleet toisiamme aivan uudella tavalla. enkä voisi olla kiitollisempi tästä mahdollisuudesta olla toisen lähellä. olen myös ajatellut, ettei elämä kuljeta meitä tälläiseen tilanteeseen varmaan kovinkaan pian uudestaan. olenkin siitäkin syystä vielä kiitollisempi ja onnellisempi meidän puolesta. meidän rakkauden puolesta. että saimme tilaisuuden pysähtyä meidän eteen ja tunnustella keitä me olemme. olemme saaneet suudella haavoja ja silittää toistemme sanoja. 

 

 

IMG_0647

thumbnail_image0

 

 

 

 

 

 

 

että saimme tilaisuuden pysähtyä meidän eteen ja tunnustella keitä me olemme. olemme saaneet suudella haavoja ja silittää toistemme sanoja. 

 

 

°

olen pysähtymisen aikana pitänyt itsestäni paljon parempaa huolta. löytänyt pienen tauon jälkeen liikunnan ilon. tehnyt pitkiä lenkkejä, joiden aikana saanut kuulla rakkaitteni kuulumisia. pitkään aikaan en ole jaksanut soitella ystävilleni näin paljon kuin tällä hetkellä.  olen pyhittänyt illat joogamatolla ja antanut itseni liikutella kehoani. olen oppinut uutta ja kehittynytkin. lukuisina aamuina olemme avopuolisoni kanssa käyneet meressä uimassa ja vaihtaneet kuulumisia ruotsalaisten vanhojen rouvien kanssa laiturin-nokalla.

olen tehnyt niin paljon onnea kehollani, että on vaikea uskoa sitä todeksi. mutta on tuntunut hyvältä levätä. ihan todella hyvältä. ja siksi on haastavaa edes sanoittaa sitä rauhaa ja kiitollisuuden tunnetta, mitä tunnen pitkästä aikaa itsessäni. ja tuntuu kuin nämä tunteet parantaisivat minua, voimistaisivat minua, eikä mikään tällä hetkellä pysty horjuttamaan tätä mielentilaa minussa. 

IMG_0645

 

 

 

 

 

 

 

°

jokainen, joka on saanut luvan levähtää tämän kevään aikana, on kuulunut etuoikeutettujen joukkoon.  tilanne on minulle ollut enemmän toivottu ja iloisesti voimaannuttanut henkistä ja fyysistä tilaani, mutta tiedän ettei se ole kaikille tuntunut samalta. voisin oikeastaan sanoa, että tämä kevät on näyttäytynyt jokaiselle ihmiselle hyvin erilaisella tavalla ja olemme joutuneet kohtaamaan elämämme realiteetit hyvin eri valossa ja sävyissä. jokaiselle se tarkoittaa jotain. minulle se on ollut tärkeä oppi itsestäni ja siitä, minkälaista elämää minun pitäisi elää voidakseni hyvin ja kokeakseni itseni tasapainoiseksi. hyvin erilaisten tekijät vaikuttavat meidän elämänvalintoihin ja rohkeinta onkin tehdä muutos tutusta ja turvallisesta. muistaa haaveilla ja kyseenalaistaa tapaanne työskennellä, rakentaa perhettä tai opiskella. tämä kevät on laittanut minut ainakin ajattelemaan montaa osa-aluetta elämässäni. 

”olen pyhittänyt illat joogamatolla ja antanut itseni liikutella kehoani.”

toivon rakentavia, armollisia ja kauniita ajatuksia jokaiselle teistä. pitäkää huolta ennen kaikkea itsestänne ja muistakaa, ettei mikään muu ole varmaa  kuin muutos. olemme voimakkaampia kuin ikinä uskoimmekaan, emmekä ole yksin. <3

 

rakkaudella, Jutta

 

 

 

 

 

RSS
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram
Snapchat

2 thoughts on “kotoilua

    1. Hei Karita, ja kiitos kommentista! <3 Sänkymme on ostettu ihan Ikeasta. Ja sängynpääty siis tehty valmiiksi runkoon. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.