Yleinen

UNELMASTA 

IMG_E4702

 

 

  J O K A  K Ä V I  T O T E E N   

Copenhagen

°

 

tuntuu haastavalta lähteä avaamaan kevättä. sitä miten tähän päädyttiin ja minkälaisen kuoppaisen tien olen kulkenut päästäkseni sinne, minne sydän on kaivannut niin kovin.  kevät on ollut täynnä tunteita ja osa niistä on ollut vähemmän miellyttäviä. uusia ja vanhoja tuttuja. osa jäänyt kylään pidemmäksi aikaa ja osa kaikkonut tiehensä ennen aikojaa.

väreiltä ja sävyiltä ei olla vältytty tämän kevään aikana. ja hyvä niin. sillä elämä on. ja antaa sen olla. täydellinen sanoisin. 

hassua, mutta olen kirjoittanut postauksia unelmista ja niiden haaveilemisesta useaan otteeseen kevään aikana. oma uskallus ei kuitenkaan koskaan riittänyt niitä julkaisemaan. ehkä epäonnistumisen pelossa tein tiedostamattoman päätöksen olla julkaisematta ja avaamatta sen enempää mun mielessä eniten vellovia asioita. se oli tietenkin todella turvallinen vaihtoehto, enkä sanoisi etteikö tämäkin vähän jännittäisi. sillä kyllä vain jännittää ja kauhistuttaa. että kantaako se elämä kuitenkaan ja olenko valinnut oikean tien. mutta nyt on aika avata vähän mennyttä kevättä. muistella sen surun kauneutta ja niiden haaveiden suuruutta.

 

IMG_E4344

°

 

 

 

 

kevään aikana kirjoitin rakkauskirjeitä. ja se tuntui ihanalta. vanhanaikaiselta, eli ihanalta. että on joskus myöhemmin elämässä muisto tästä keväästä, jolloin tunnuin vaeltavan hetken sumussa. että on muisto siitä kasvusta ja kauneudesta, joka on tapahtunut tämän kevään aikana ja on valmistanut minua ja meitä. valmistanut meidän keskinäistä ymmärrystä ja rakkausta, jotta tiestämme tulisi mahdollisimman vilpitön ja kaunis. 

että kiitos rakkauskirjeet ja isot pienet sanat. ne ovat kannatelleet kuukausia. kannatelleet minua ja sinua. meitä sekä meidän yhteisiä unelmia.

 

 

 

 

 

 

IMG_4583

°

 

 

 

ja mitä tulee siipiin, ne ovat kannatelleet yhdessä sanojen kanssa. välissä maiden ja unelmien. välissä rakastavaisten.

siivet ovat vieneet hetkeksi sinne, missä tuntuu kodilta ja tuoksuu turvalta. ne ovat olleet vapaus meille tehdä ja kokeilla juuri niin kuin on tuntunut hyvältä. samanaikaisesti ne ovat olleet mahdollisuus ja kahleet. kuitenkin enemmän mahdollisuus. toivo ja toive siitä, että joku kaunis aamu peiton alla olisi lämmin ja tuuli herättelisi meidät unesta. että sydän olisi kotona. 

että kiitos siivet, kun olette olleet pohja sille totuudelle ja toiveille taivaalla, että meistä voi tulla vielä kokonaisia. yhtä toistemme kanssa, ilman maita sydänten välissä. 

 

 

IMG_4613

°

kevät on ollut lempeän luja. aika erilainen mitä kuvittelin sen olevan. täynnä tunteita ja yllätyksiä. hiekkadyynejä ja lumikinoksia. mutta kaikki kauniisti keskenään osa isompaa kokonaisuutta. osa matkasta kohti unelmaa.

ilman tätä kevättä, en tuntisi oloani yhtä itsevarmaksi. en luottaisi elämään entistä enemmän. enkä uskoisi rakkauteen. kiitos kevät kolhuistasi. että sain nähdä ja tuntea surun eri sävyt. koskettaa kaipausta ja antaa sen olla lähellä. se ei ollut helppoa. se ei aina tuntunut tuottavan taivasta maan päälle. mutta se teki minusta lujan. se teki meistä meidät. eikä paluuta takaisin enää ole olemassa. sillä on vain se mitä meillä on nyt. ja se on jotain elämää suurempaa ja syvempää. koskematonta ja puhdasta. 

IMG_4676

 

 

 

 

°

 

ja nyt mun silmien alla lepää punavalkoisia lippuja. niitä on joka puolella minua muistuttamassa siitä, missä olen ja mine olen niin kovin kovin paljon toivonut tulevani. että työni on palkittu ja se on tuottanut hedelmää. että Universumi on kuullut toiveeni taivaalla koko ajan ja vain valmistellut minulle oikeaa hetkeä kun on aika hypätä ja hyvästellä vanha elmä. eikä silti kaikki ole niin että ihan pystyisin tyynesti tuntemaan ja tunnustelemaan uuden elämän kauniita kulmia. mutta nyt on odotettava ja vain luotettava, että jokainen puuttuva palanen löytää paikkansa – kun aika on oikea. 

 

 

mutta  täällä minä olen; punavalkoisten lippujen alla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RSS
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram
Snapchat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.