Yleinen

MARIMEKKO X4

r70
r83
r72
r74
r75r76
r77

r78
r79
r80
r81r82

PHOTOS BY SOFIA SALO

Siinä oli mun vinkit Jokapoika-paidan käyttöön. Paitaa voi yhdistellä vielä miljoonalla eri tavalla. Mitä te tykkäsitte tästä postauksesta? Toivoisitteko lisää tämänkaltaista materiaalia tänne? 
Tulen tämän viikon olemaan aika hiljainen blogin puolella. Minulle saapuu vieras, joka taitaa saada kaiken huomion. Ollaan kuulolla kuitenkin mahdollisimman pian! 
Ja jos teitä kiinnostaa seurata mua muualla sosiaalisessa mediassa niin Snäpistä löydät mut käyttäjänimellä juttaanna ja Instagramista juttaervasto. 
RSS
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram
Snapchat

12 thoughts on “MARIMEKKO X4

 1. Ensimmäinen asu näyttää mun silmään todella oudolta, tiedän kyllä että kyseessä on tämän hetken suuri muotivillitys, mutta minun päälleni ei tule eksymään. Sen sijaan loput asuista oli todella kivoja, ja tykkäsin muutenkin tästä postauksesta, lisää näitä! 🙂

  1. Haha, kiva kuitenkin että tykkäsit muista asuista! 🙂 Eiköhän saada tämän tapaisia postauksia ulos useammin! 🙂

 2. Millä tavalla muka perustelet sen, että klassisuus ja käytännöllisyys eivät kulje käsi kädessä? Nehän juuri kulkevat? Klassisuus on melkeinpä synonyymi ajattomuudelle ja siten käytännöllisyydelle.

  Tekstissäsi on paljon potentiaalia, mutta joskus se kompastelee suuresti tällaisiin epäkohtiin ja saa kokonaisuuden tuntumaan todella sekavalta. Jotenkin ajatuksistasi ei saa kunnollista otetta.

  1. Käytin sanaa "harvoin". Perustelen sitä esimerkiksi sillä, että iänikuinen kynähame ei ole maailman mukavin päällä tai valkoiset tennarit kaikkein ihanteellisin vaihtoehto esimerkiksi syksyn pukeutumiseen. Myös ajattomat mustat korkokengät eivät välttämättä ole kaikkein käytännöllisemmät kaupungilla liikkuessa tai kauluspaidat mukavimmat töissä tai koulussa.

   Tätä tarkoitin ja olen edelleen sitä mieltä. Kiitos sulle kuitenkin kommentista! 🙂

 3. Mä tykkäsin ehdottomasti tälläisestä postauksesta! Tästä näkee kuinka tosissas oot nähnyt vaivaa tän eteen! Peukku siis tälle ja ehdottomasti jatkossakin näitä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.