Yleinen

WHICH ONE IS YOUR FAVORITE?

fav8fav5idkuvafav9

WHICH ONE IS YOUR FAVORITE?

Pitkästä aikaa laitetaan taas asut kokoon. Tässä onkin oikeastaan kesän aikaiset asut, mitä täällä blogissa on näkynyt. 
Kertokaa ihmeessä, mikä on teidän suosikkinne. Mua miellyttää kyllä kaikki, vaikka itse sanonkin 😀 
Ihanaa iltaa kaikille <3
RSS
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram
Snapchat

6 thoughts on “WHICH ONE IS YOUR FAVORITE?

 1. Näistä on kyllä vaikea valita mitään lempparia, mutta täytyy sanoa, että osaat olla hämmästyttävän uskollinen tyylillesi, vaikka vähän "rikkoisitkin" sitä. Sun tyyli on todella simppeli, mutta just se, että osaat pitää sen itsesi näköisenä, vaikka vaatteet olisivatkin täysin erilaisia asusta toiseen, on mun mielestä upeaa!
  Ja niinkuin joku on tainnut aikaisemminkin todeta, niin kyllä nämä sun kuvat ovat kuin suoraan jostakin mallilehdestä. Sä tiedät mitä haluat kuviltasi ja sen myös näkee postauksissa. Mielestäni on kiva, kun pidät (ainakin uskoisin näin) tietyt kriteerit asupostauksissasi, niin että ne tunnistaa just sun kuviksi. Kuitenkin tykkään valtavasti kun heität aina silloin tällöin mukaan myös niitä kännyräpsykollaaseja (mahtavaa, kun olet niissä postauksissa laittanut hyvinkin monta erilaista kuvaa per postaus), jotka ovat just sellasia huolettomia arjen nopeita kuvia. Mun mielestä ne myös pitää sut lähellä lukijoita ja tuo mukaan just sellasen ihanan rennon säväyksen tänne muuten niin huoliteltuun blogiin! Ehkä ne myös lukee paljon huolellisemmin ja kiinnostuneemminkin kun niitä ei tule niin usein, mikä on tosi hyvä juttu!

  Ja muuten, sun blogitekstit on mahtavia ja uniikkeja. Ihanan pohdiskeleviakin usein. Tosi monesti blogitekstit on sellaista pintapuolista tarinaa, mitä on tehty ja mitä tullaan tekemään (vaikka niitäkin luen mielelläni), mutta jotenkin sä tuot monesti sellasta syvällistä ajattelua blogiin. Muutenkin tuntuu, että tekstit ovat tarkkaan mietittyjä ennen kuin olet laittanut ne julkiseksi.

  Siis yleisesti sun blogi-ilme on tosi huoliteltu ja tosi omanlainen tyyliltään. Kuten sanoin, mahtavaa kun jaksat pitää riman korkealla ja nähdä vaivaa postausten eteen!

  Vielä loppuun, että sun kuvat on siis niin täydellisiä kuin olla voi niin sommittelultaan, tyyliltään, taustaltaan… Sun olemus ja asennot on huippuja! Mutta ehkä välillä kaipaan vähän laadukkaampia kuvia, joita vähän paremmalla järkkärillä saisi otettua. Mutta taas toisaalta kun mietin, niin ovathan nämä sun kuvat kovin sielukkaita ja jopa runollisia just tällä tavalla ja tällä laadulla, mitä sun käyttämästä kamerasta lähtee. Ehkä liian korkeatasoiset kuvat jatkuvasti poistaisivat tätä romanttistakin tunnelmaa blogissasi.

  Heh, oli vaan tarkotus tulla kehumaan sun tyylikkyyttä, mutta mikäs tässä tämmöstä romaania kirjotellessa kun alkuunkin päästiin… 🙂

  Kauniita syyspäiviä sulle Helsinkiin ja tsemppiä koulunkäyntiin!

  1. Hei Sinä <3

   Luin kommenttisi uudestaan ja uudestaan ja yritin samalla miettiä, mitä sinulle haluaisin vastata. Ensinnäkin lämmin ja kaunis kiitos. Kiitos, että käytit aikaasi näinkin pitkän kommentin kirjoittamiseen. Kiitos uskomattoman ihanista ja positiivisista kommenteista. Kiitos, että halusit jakaa ajatuksesi täällä kanssani. Kiitos myös, että olet ahkerasti lukenut blogini ja ottanut huomioon noinkin monet asiat. Ihan hassua, että siellä on ihmisiä noinkin tarkkana -koko ajan.

   Vaikka kaikki kehut ovat aina ihania ja saavat erityisen hyvän fiiliksen, on silti "tyylikehut" kaikista tärkeimpiä -ainakin minulle. Tarkoitan sitä, että jos vain joku lukija pystyy asujeni kautta inspiroitumaan, on se minulle kunnia asia. On ehkä hassua selittää näin, mutta se tuntuu todella spesiaalilta. Kun myös sanoit ihailevasi minun omaa tyyliuskollista tyyliäni sai se hymyn kasvoilleni. On aina tärkeää olla uskollinen sille, mikä ja kuka on. Siihen ainakin itse uskon. Hienoa, että se myös välittyy lukijalle ruudun välityksellä.

   Hienoa kuulla, että tekstit ovat herättäneet ajatuksia. Se onkin ollut tarkoitukseni ja samalla terapia minulle niitä kirjottaessani. Tekstit ovat todella lähellä minua. Välillä on vain helpompi kirjoittaa ja siten ilmaista itseään. Kiva kuulla, että siitä tyylisuunnasta on tykätty kovin.

   Arkipäivä-kuvat ovat aina myös olleet osa blogia ja tulee varmasti jatkossakin olemaan. Minulla on siitä sama fiilis, kuin sinullakin -lukija pääsee vähän lähemmäksi minua. Sitä helposti kätkeytyy seesteisen ja suunniteltujen kuvien alle.

   Ja kuvista vielä sen verran, että paremmat kuvat ovat työn alla. Olet siis mielestäni aivan oikeassa.

   Aivan mielettömän iso kiitos vielä Sinulle tästä kommentista. Sinä todella teit mun päivästä (ja maanantaista) paljon paremman!

   <3

 2. Asu numero 5 on ihanan rento, mutta silti tyylikäs. Toi oli aika upea löytö tuo laukku! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.