Yleinen

S U N D A Y

t13t16idkuva
t30

t27t31t19

PHOTOS BY SOFIA SALO
SHIRT/2NDHAND PANTS/MONKI SHOES/SEPPÄLÄ BAG/2NDHAND
Näitä kuvia ottaessa tuntui silmien olevan turvonneet ja olo muutenkin hieman väsynyt ja kuollut. Vaikka kuvat eivät olekaan otettu tänään, on olo aikalailla samanlainen. 
Perjantaina lähdin jo aamusta Saloon muutaman pakollisen jutun takia. Oli todella kiva käydä kotona, vaikka tällä kertaa visiitti kestikin vain vuorokauden. Eilen tämä tyttö tulikin jo takaisin Helsinkiin -kipeänä. Aamulla herätessä kurkku teki kuolemaa ja buranat olivat lopussa. Ehkä onkin nyt aika lähteä apteekin kautta uudelleen sängylle makoilemaan. 
Asusta voisin sanoa sen verran, että tämä kyseinen koko musta on pelastanut lukuisat aamut. Helppo ja rento yhdistelmä. Muistuttaa kivasti yöpaitaa ja siksi se onkin yksi lemppareistani. Vihreä laukku antaa asuun vähän väriä ja korot tekevät olemuksesta heti jämäkämmän.
Aivan ihanaa ja rentouttavaa Sunnuntaita. Toivottavasti siellä ei sairastella <3
RSS
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram
Snapchat

2 thoughts on “S U N D A Y

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.