Yleinen

T H E  G R E E N  B A G

v21v19
v2

V31

idkuvav13
V29

v9V33

PHOTOS BY SOFIA SALO
NAILS/ LEBLANK
DRESS/ZARA SHOES/ZARA BAG/2ND HAND
En tiedä, mikä tässä laukussa on, mutta se iski mun silmääni -heti kun näin sen. Sen pieni ja pirteä olemus herätti minussa mielenkiinnon. Monen monta asuyhdistelmää iski mieleeni ja niin tämä pienokainen lähti kotiin. Hintaa laukulla oli muutama hassu euro. 
Laukku on pysynyt matkassa mukana koko viime ja tämän viikon. Antaa ihanan pirteän olemuksen niin asuun, kuin minuunkin. Ja vaikka vihreä ei ole ainakaan ennen ollut yhtään minun  juttuni, tuntuu se silti todella tutulta ja omalta. 
Mulla on ollut taas monta ihanaa ja aurinkoista päivää takana. Olen saanut olla ja nauttia. Hymyillä ja iloita. Olen saanut olla onnellinen ihan juuri niistä pienistä hetkistä, jotka rakentavat päivän <3
Aurinkoista  loppuviikkoa <3
RSS
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram
Snapchat

2 thoughts on “T H E  G R E E N  B A G

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.