Yleinen

LÖYLY

l31l18l27l16

l25
l22l28l26
l30

idkuva

LÖYLY

No nyt tuli paljon sekalaisia kuvia eilisestä illasta. Harvemmin jaan tänne mitään tälläistä, mutta toisaalta kiva jakaa jotain muuta.
Päätimme lähteä  tyttöjen kanssa katsomaan miltä kesän puhutuin paikka näyttää. Ja näyttihän se aika mielettömältä. Viihdyttiin terassilla monta tuntia kahvia juoden ja nauraen. Oli kyllä aivan ihana kesäilta auringon alla <3 Näitä hetkiä on aivan ihana muistella talven pimeinä aikoina.
Eikä kyllä Löyly ollut millään tavalla pettymys. Niin viimeiseen asti mietitty ja rento fiilis valtasi koko mestan. Ihmisiä riitti ja ruoka oli hyvää. Kahvikin oli todella kohtuun hintaista. On aina ihanaa löytää Helsingistä ”halpaa” kahvia… 😀
Tänään otamme Reetan kanssa suunnaksi Suomenlinnan. Helsinki Fashion Week on tänään viimeistä päivää meneillään. Olen enemmän, kun innoissani. Meitä on tänään myös siunattu mielettömän hyvällä ilmalla. 
Aivan ihanaa alkanutta päivää teille <3
RSS
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram
Snapchat

2 thoughts on “LÖYLY

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.